Het beste van laminaat en echt hout
samen in een meerlaags parket en fineerparket
van Par-ky!

#external

Par-ky is meerlaags parket dat de warmte en het unieke design van echt hout combineert met de voordelen van laminaat. Zo is Par-ky even gemakkelijk in installatie en onderhoud als een laminaatvloer. Toch is er een groot verschil: de toplaag van Par-ky is echt hout, geen imitatieprint zoals bij laminaat. Wat u ziet en voelt is natuurlijk hout. Er bestaan geen twee identieke bomen en daarom is elke plank uniek. Een houten vloer van Par-ky geeft een warme, exclusieve uitstraling aan uw huis, winkel of kantoor. Een Par-ky vloer staat garant voor het mooiste hout dat de natuur ons kan schenken en een hoogstaande afwerking.

Nieuw in het gamma zijn de toplagen in 2 en 3,2mm en uitzonderlijk aantrekkelijke formaten.

foto-model-mother-child-1-hrfoto-pattern_teak_twist06-hrfoto-pattern_ivory-oak_swing06_1-hrfoto-oaks-rustic_desert-oak-rustic-light_royal20_1-hrfoto-model-man-boards-hrfoto-oaks-premium_chocolate-oak-premium_detail-hrfoto-character-woods_coffee-beech_lounge06-hrfoto-character-woods_teak_lounge06-hrfoto-character-woods_bamboo-steamed_lounge06-hrfoto-oaks-rustic_umber-oak-rustic-intense_-classic20_ballerina-hr

Online staal aanvragen

Er is een uitgebreid stalengamma van Par-ky beschikbaar. Alle beschikbare referenties zijn te raadplegen via de webshop.

Bestel uw staal

Ontdek de Par-ky movie

Daarom kies je voor Par-ky

Echt hout

Elke Par-ky plank is afgewerkt met een toplaag dun hout. Daardoor zien onze vloeren eruit als massief parket. Bij Par-ky vind je dus, net als in de natuur, geen twee planken die identiek zijn. Bovendien voelt het hout ook aangenaam warm aan.

Hygiënisch

De V-groefjes zijn dankzij het Aqua Sealing Complete systeem ingekleurd en afgelakt en daardoor beschermd tegen vocht. De V-groef is ook voorzien van een "Ultrafresh" antibacteriële bescherming. Die zorgt ervoor dat bacteriën er zich niet in gaan nestelen. Zo blijft je vloer niet alleen netjes, maar ook hygiënisch.

Onze vloeren zijn duurzaam

Par-ky heeft een hart voor hout. Daarom zijn we zuinig met deze kostbare, natuurlijke grondstof en benutten we dit materiaal optimaal door er fijne plakjes van te snijden in plaats van dikke massieve planken waarbij het hout grotendeels onderbenut wordt. Al het gebruikte hout halen we bovendien uit duurzaam beheerde bossen.

Sterker dan massief parket

Een Par-ky vloer is niet alleen stevig, maar ook buitengewoon bestand tegen indrukken. De stevigheid van elke plank is te danken aan de ultrasterke hoge-densiteitplaat (High Density Fibreboard, kortweg HDF). De daarop gelijmde houten toplaag is afgewerkt met maar liefst acht dikke vernislagen. Dankzij deze opbouw zijn onze vloeren uitzonderlijk goed bestand tegen indrukken en stabieler dan massief parket.